City Køreskolen Vejle

Februar-holdet 2021 (bil)

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og sker via siden her. For at sikre dig din plads anbefaler vi at du tilmelder dig i god tid. Man må tidligst påbegynde køreundervisning 3 måneder før man fylder 17 år.

Vi gør opmærksom på at man kun er tilmeldt undervisning, hvis man har modtaget bekræftelse på tilmelding. Dette er den eneste måde vi kan sikre at der er plads til alle i teorilokalet. Mød derfor kun op til teori såfremt at du har fået en bekræftelse på at du er på holdet. Vi bestræber os på at besvare alle tilmeldinger inden for 24 timer, men skulle du alligevel være i tvivl bedes du sende os en mail eller skrive til os på City Køreskolen Vejles facebook-side her..

Januar-februar holdet 2021. (Motorcykel)

Næste mc-hold med ledige pladser er (pga. covid-19 restriktioner) udsat til den 10. februar 2021. Du får brug for en lægeerklæring, når du vil erhverve motorcykel kørekort, men ikke et førstehjælpskursus. Lægeerklæring bedes du bestille allerede nu.

Husk lægeerklæring og 1. hjælpsbevis

For at få godkendt sin ansøgning om kørekort hos Borgerservice, skal man vedlægge en lægeerklæring og et førstehjælpsbevis, hvis man er førstegangserhverver af et kørekort.

Man skal som regel bestille tid til denne lægeerklæring hos sin egen læge. Den koster fra 350 til 550 kr. hos den dyreste læge. Med til lægen skal man have et pasfoto.

Man kan få førstehjælpskursus forskellige steder. Det tager som regel ca. 8 timer, og man kan tilmelde sig et kursus på www.dinførstehjælp.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.